Kom bij ons kijken

Komende data: Campina Open Dag 19 mei 2023

De boerderij is open voor alle geïnteresseerden, zo doen we vaak mee met de Campina Open Dagen en de Midden-Delfland Dag. U kunt al uw vragen over de boerderij, het melken, de dieren of onze producten stellen.

Rondleiding met een kleine groep

Wilt u liever in een kleinere groep de boerderij bezoeken? U bent met familie, vrienden of collega’s van harte welkom voor een rondleiding. We starten met een kopje koffie of thee, waarna u door Arie of Bas in anderhalf uur wordt rondgeleid over het erf, door de melkput,  in de stallen en de weilanden. 

De kosten van deze rondleiding zijn 10 euro per persoon, met een minimum van 10 deelnemers. Mail met Bas voor het maken van een afspraak.

Boer Bas geeft een rondleiding

Meer van Midden-Delfland zien

Met Eendentours Westland kunt u Hoeve Ackerdijk bezoeken met een 2CV of een ‘lelijke eend’. Via landelijke wegen door het Westland, Midden-Delfland, Delft en Pijnacker stopt u halverwege de route bij onze boerderij voor een rondleiding.

Weidevogelsafari

Foto van deelnemers op een wagen voor een weidevogelsafari.

Komende data: 6 mei 2023 en 20 mei 2023

In het voorjaar organiseren we een beperkt aantal weidevogelsafari’s. Op een hooiwagen achter de trekker gaan we het land in en proberen een grutto of kieviet te spotten. In onze plas-dras akker is het een drukte van jewelste. Vergeet de verrekijker niet mee te nemen!

De kosten van een weidevogelsafari zijn 10 euro voor volwassenen (5 euro voor kinderen), met een minimum van 10 deelnemers en een maximum van 25 deelnemers.

Let op: het aantal safari’s is beperkt omdat we de vogels tijdens de broedperiode niet teveel willen storen.

Actieve meehelp-dag

Het is ook mogelijk om zelf mee te helpen en van uw boerderijbezoek een actieve dag te maken. Dit kan in combinatie met een rondleiding, maar hoeft natuurlijk niet. U kunt helpen met verschillende klussen, zoals wilgen knotten (vaak in februari en maart), koeienhokken ‘opstruien’ (herfst en winter), zuring steken (in het voorjaar en zomer) of melken. 

Let op: de beschikbaarheid en de kosten van deze meehelp-dagen zijn afhankelijk van de klussen en het aantal deelnemers. 

Interesse

Interesse in een rondleiding, weidevogelsafari of wilt u meehelpen? Of juist zelf iets samenstellen omdat u iets las over een melksommalier? U kunt contact opnemen met Bas via de mail. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan ook. U leest daarin wanneer er rondleidingen, safari’s of meehelp-dagen worden georganiseerd.